Open uw eigen Moeder Babelutte filiaal of Shop in Shop!

Als u dat wilt, kan u vandaag uw eigen Moeder Babelutte filiaal of Shop-in-Shop opstarten, met de steun en de energie van één van de marktleiders in de chocolaterie in Vlaanderen.

Het perfecte evenwicht tussen uw eigen onafhankelijkheid en het deel uitmaken van een iconisch merk met een schitterend imago met een verspreid netwerk van verkooppunten.

U haalt uw voordeel uit onze beproefde recepten, onze perfect traceerbare en gegarandeerd verse producten.

Geniet van de meest professionele ondersteuning die u zich kan wensen.

Het Moeder Babelutte-team, samengesteld uit buitengewoon vakkundige en gemotiveerde professionals, staan altijd voor u klaar. Zij zullen u helpen bij elke stap die u neemt: de perfecte locatie vinden, uw filiaal helpen inrichten, u adviseren bij het organiseren van uw inkopen.

U kan tijdens uw volledige loopbaan gebruik maken van onze alle denkbare ondersteuning, ook op verkooptechnisch vlak.

Wij Bieden U

Meer dan 150 jaar traditie en know-how! Een ruim assortiment aan producten van hoogwaardige kwaliteit. Moeder Babelutte producten worden gemaakt van de allerbeste ingrediënten en worden gecreëerd door ons team van maître chocolatiers.

Bij Moeder Babelutte werkt u in een dynamische omgeving waarin uw kennis en expertise op hetzelfde topniveau staan als de producten in uw filiaal!

EEN UITDAGING DIE U PRIKKELT?

Dan moeten we elkaar zeker leren kennen! Contacteer onze verkoopafdeling door het onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact op met u! Velden met een * dient u verplicht in te vullen.